De Vetboer.nl » Oliebollenolie ophalen feestdagen

Oliebollenolie ophalen

De maanden november en december.

De tijd waarin oliebollenbakkers in de kramen en bakkerijen maar ook thuis heerlijke traditionele oliebollen gaan bakken, ook wordt er in deze maanden veel meer thuis gefrituurd en fondued.

De vetten en oliën die hiervoor gebruikt worden kunnen gerecycled worden naar biodiesel. 

Heeft u als particulier (na de feestdagen) gebruikt frituurvet en/ of plantaardige oliën, dan kunt u deze in de oude verpakking of in een andere plastic fles of can inleveren bij een VETnzamelpunt bij u in de buurt. 

Klik hier voor de locaties 

Heeft u als oliebollenkraam of bakkerij regelmatig gebruikt frituurvet en/ of plantaardige oliën dan kunt u gebruik maken van de ophaalservice van De Vetboer (het hele jaar door).

Wij halen de volle olieblikken/jerrycans op met gebruikte frituurolie of we plaatsen gratis een vetton en wisselen deze regelmatig. Bij het ophalen ontvangt u van ons een vergoeding.

Als extra service bieden wij aan ook de oude lege olieblikken mee te nemen zodat u hiermee niet blijft zitten.


Disclaimer:

Wij zijn gevestigd in Diemen en halen uw oliebollenolie op in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Géén landelijke dekking. De vergoeding is afhankelijk van de kwaliteit van het aangeboden product, opslag locatie bereikbaarheid en vraag/aanbod op de markt. De vergoeding is incl. btw. U betaald bij ons géén emballage huur of voorrijkosten.