De Vetboer.nl » VETinzamelpunt

VETinzamelpunt


Makkelijk geld verdienen?

 Dat kan met frituurvet inzamelen want gebruikt frituurvet is geld waard !

Ook als uw locatie niet open is kunt u geld verdienen zolang de vetkliko buiten op een bereikbare plaats staat.

Hoe werkt het:

  • De Vetboer plaats gratis een gele vetkliko op uw locatie. In deze vetkliko kan iedereen het gebruikte frituurvet van thuis deponeren, verpakt in de oude verpakking of in een plastic verpakking.

  • De vetkliko moet op een (semi) openbare plek staan waar iedereen er altijd makkelijk bij kan. Dit kan b.v. vast gemaakt aan een hek d.m.v. een slot.

  • U maakt bekend via social media, flyers en posters bij uw bezoekers en omwonenden dat er op uw locatie frituurvet ingeleverd kan worden want hoe meer mensen het weten, hoe meer er ingeleverd wordt, hoe meer u verdient.

  • Zodra de vetkliko volledig is gevuld met verpakt frituurvet neemt u contact op met ons en dan komen wij deze binnen 5 werkdagen omruilen voor een lege vetkliko.

  • De vergoeding wordt per lediging op uw bankrekening gestort.

Wij zoeken VETinzamel locaties in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij hebben géén landelijke dekking en werken NIET met tussenpersonen.


Iedereen kan VETinzamelpunt worden

Locaties waar regelmatig (veel) mensen langs komen zoals scholen, verenigingen, winkels, maneges, kinderboerderijen en zelfs particulieren kunnen VETinzamelpunt worden en geld verdienen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en plantaardige oliën verpakt in de oude verpakking. 

Veel particulieren gooien het huishoudelijke frituurvet weg in het riool of bij het afval, in heel Nederland is dat 8 miljoen liter per jaar. Het inzamelen van dit frituurvet kan dus zeker leiden tot extra inkomsten. Het frituurvet wordt gerecycled naar biodiesel en zo is iedereen duurzaam bezig.

Uw locatie wordt dan ook aangegeven in de zoek database van VETinzamelpunten.

VETinzamelpunten zoeken? klik hier


Levert u uw gebruikte frituurvet van thuis al in?

Bekijk resultaten


Gratis VETkliko bestellen? De Vetboer.nl bellen!

06 17 28 60 34

De Vetboer.nl disclaimerWij zijn een transparant bedrijf dus geen verborgen kosten. Gratis plaatsing van de emballage en geen ophaalkosten na contractbeëindiging. Wij berekenen géén maandelijkse emballage huurprijs. Een maand opzegtermijn. Alle prijzen zijn per emballage en excl. btw (met uitzondering van de frituurvet prijzen deze zijn incl. btw).

De vergoeding is afhankelijk van de kwaliteit van het aangeboden product, opslag locatie bereikbaarheid en vraag/aanbod op de markt.

Wij halen uw afval op in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Geen landelijke dekking.