• ALLEEN in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland
  • ALLEEN in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

info over De Vetboer.nl

WIE ZIJN WIJ

De Vetboer is de schakel tussen de frituurpan en de biodieselindustrie.

Wij halen gebruikt frituurvet, frituurolie en gebruikte plantaardige oliën op bij horecagelegenheden, verenigingen, verzorgingshuizen en andere grootverbruikers in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. 

Na 10 jaar te hebben gewerkt bij kleine en grote afval- en recyclingbedrijven waarvoor ik de frituurolie ophaalde, kreeg ik van mijn klanten de bijnaam ‘de vetboer’, dus bij het starten van mijn bedrijf was het voor de hand liggend dat de De Vetboer de bedrijfsnaam ging worden.


Marktconforme vergoeding oliën en vetten 
U kunt zelf kiezen of u de (wisselende) marktconforme vergoeding contant wilt ontvangen elke keer als De Vetboer bij u inzamelt of dat u het op uw bankrekening gestort krijgt per wisseling.

ode frituurolie is geld waard

Ruime keuze emballage oliën en vetten 
Met de keuze uit 60 ltr, 120 ltr en 150 ltr heeft De Vetboer voor iedereen een geschikte oplossing. Moet u dagelijks verversen en/of heeft u genoeg ruimte, dan is een intermediate bulk container (IBC) van 600 of 1000 liter ook een mogelijke optie voor u.


Vast inzamelschema of op afspraak
De Vetboer haalt volgens een vast inzamelschema uw gebruikte frituurvet op. Het inzamelschema is geheel afgestemd op uw verbruik. Zo bent u ervan verzekerd dat de volle emballage op tijd is omgeruild voor lege. Maar het is uiteraard ook mogelijk om op afspraak uw emballage te laten wisselen, wij plannen uw afspraak binnen 4 werkdagen in.


Regelgeving en overeenkomst

Aan het inzamelen en het recyclen van gebruikte plantaardige frituuroliën en -vetten en andere bedrijfsafvalstoffen worden wettelijk gezien strenge eisen gesteld. De Vetboer heeft alle certificaten die dit garanderen.

Wij zijn een erkent afval inzamelbedrijf dat vermeld staat op de NIWO lijst en hebben een VIHB inzamel nummer.

De Vetboer.nl is ISCC gecertificeerd en vanwege de ISCC-regelgeving dienen klanten een overeenkomst te ondertekenen waarin zij verklaren gebruikte plantaardige frituuroliën en -vetten aan te bieden overeenkomstig EU-Richtlijn (2009/28/EC onder ISCC EU) of ISCC DE richtlijn.

Zodra u gebruik maakt van onze inzamel service aanvaard u de zelfdeclaratie welke van toepassing is zolang De-Vetboer.nl bij u inzamelt.

Meer informatie in onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden De Vetboer.nl 2022
PDF – 136,5 KB 752 downloads
Cookieverklaring De Vetboer Nl
PDF – 128,8 KB 2653 downloads