De Vetboer.nl » Info over ons

info over ons

WIE ZIJN WIJ

De Vetboer is de schakel tussen de frituurpan en de biodieselindustrie.

Wij zijn een ophaalservice voor gebruikt frituurvet, plantaardige oliën en recyclebare afvalstromen welke bij horecagelegenheden, verenigingen, verzorgingstehuizen en andere grootverbruikers opgehaald wordt. 

Na 10 jaar te hebben gewerkt bij kleine en grote afval- en recyclingbedrijven ben ik, Jason Cambach,  op 6 januari 2020 met De Vetboer gestart.
Sinds ik in de afval- en recyclebranche werkzaam ben en de frituurolie ophaal, ben ik van deze branche gaan houden en hierdoor kreeg ik de bijnaam ‘de vetboer’ heb

Door dit werk kan ik bijdragen aan een schoner milieu voor deze generatie en een betere toekomst voor de volgende generaties.

De Vetboer stemt de inzameling af op uw verbruik en wensen. Ook berekenen wij géén maandhuur prijzen voor onze emballage en dat scheelt u op jaar basis extra kosten.


Marktconforme vergoeding oliën en vetten 
U kunt zelf kiezen of u de (wisselende) marktconforme vergoeding contant wilt ontvangen elke keer als De Vetboer bij u inzamelt of dat u het op uw bankrekening gestort krijgt per wisseling.

ode frituurolie is geld waard

Ruime keuze emballage oliën en vetten 
Met de keuze uit 35 ltr, 60 ltr, 120 ltr en 150 ltr heeft De Vetboer voor iedereen een geschikte oplossing. Moet u dagelijks verversen en/of heeft u genoeg ruimte, dan is een intermediate bulk container (IBC) van 600 of 1000 liter ook een mogelijke optie voor u.


Vast inzamelschema of op afspraak
De Vetboer haalt volgens een vast inzamelschema uw afvalstromen op. Het inzamelschema is geheel afgestemd op uw verbruik. Zo bent u ervan verzekerd dat de emballage op tijd is omgeruild. Maar het is uiteraard ook mogelijk om op afspraak uw emballage te laten wisselen, wij plannen uw afspraak binnen 3 werkdagen in.


Professioneel materiaal
Het ophalen van gebruikt frituurvet kan een glibberige klus zijn. Daarom beschikt De Vetboer over schoon en professioneel transportmateriaal. Wij streven er naar altijd schone- en reukloze emballage bij u terug te plaatsen en te werken zonder oliesporen achter te laten.


Onze milieuvriendelijke afval inzameling.

Het inzamelen van de afvalstromen gebeurd in aparte emballage maar wordt getransporteerd in dezelfde vrachtwagen hierdoor is onze inzameling milieuvriendelijker (minder CO2 uitstoot) omdat we zo voorkomen dat voor elke afvalstroom een vrachtwagen rijdt naar hetzelfde adres.

Ook garanderen wij dat het frituurvet en swill gescheiden verwerkt en gerecycled wordt.


Regelgeving en overeenkomst

Aan het inzamelen en het recyclen van gebruikte plantaardige frituuroliën en -vetten en andere bedrijfsafvalstoffen worden wettelijk gezien strenge eisen gesteld. De Vetboer heeft alle certificaten die dit garanderen.

Wij zijn een erkent afval inzamelbedrijf dat vermeld staat op de NIWO lijst en hebben een VIHB inzamel nummer.

Vanwege ISCC-regelgeving dienen klanten een overeenkomst te ondertekenen waarin zij verklaren gebruikte plantaardige frituuroliën en -vetten aan te bieden overeenkomstig EU-Richtlijn (2009/28/EC onder ISCC EU) of ISCC DE richtlijn.

Zodra u gebruik maakt van onze inzamel service aanvaard u de zelfdeclaratie welke van toepassing is zolang De-Vetboer.nl bij u inzamelt.

Meer informatie in onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden De Vetboer Nl
PDF – 161,3 KB 575 downloads

Gratis emballage bestellen? De Vetboer.nl bellen.